Rent-Dent Bau Kft.

A MEGBÍZHATÓSÁG NEKÜNK SZÁMÍT!

SZOLGÁLTATÁSAINK

TELJESKÖRŰ ÉPÍTŐIPARI GENERÁLKIVITELEZÉS

A megrendelő igénye alapján alaptól a tetőig elvégezzük a kiviteli munkákat, akár a szükséges tervek, engedélyek, építési anyagok beszerzésével.

 

Extenzív zöldtető építés

Az általunk épített zöldtetők olyan természetközeli vegetáció kialakítását teszik lehetővé akár az otthonában, amely minimális gondozást igényel és csak kisebb mérvű terhelést jelent a tető számára.

Ezen tetők rétegrendje az alábbi:

 1. növényzet – varjuhájfélék (szédumok)
 2. ültetőközeg
 3. szűrőréteg
 4. vízvisszatartó réteg
 5. vízszigetelés
 6. hőszigetelés
 7. párazáró réteg
 8. födémszerkezet

 

Érvek a zöldtető mellett:

 

 • a tető élettartama nő, a zöldtető rétegrendje védi az alatta lévő szerkezetet a káros ultraibolya-sugárzástól, mechanikai sérüléstől,
 • nyáron akár 75%-al, télen 25%-al is képes az ingatlan energiafelhasználását csökkenteni (hűtés-fűtés, Kanadai Nemzeti Kutatási Tanács mérései alapján),
 • nagymértékű zajcsökkentő hatása van,
 • a zöldtetőre telepített napelemek hatásfokát nagymértékben növeli,
 • tisztább levegőt eredményez – megköti a port, szmogot,
 • jelentősen növeli az adott ingatlan értékét,
 • a hirtelen lehulló csapadék lefolyásának csökkentése, csatornahálózat tehermentesítése.

Monolit vasbeton szerkezetépítés

Az vasbetonszerkezetek az építési helyszínen készülnek. Leggyakoribb alkalmazásuk oszlopok, pillérek, falak, födémek.

 

Gépi vakolás

A gépi vakolás az épületek homlokzatainak, belső fő és válaszfalainak korszerű és hatékony burkolási technológiája, amely gépi eszközökkel történik. A vakolás során a habarcsot gépi szivattyúval és szórópisztollyal juttatjuk fel a fogadófelületre, majd egyenletes réteget alakítunk ki a felületen. Előnyei: gyors, költséghatékony, időtakarékos megoldás, precíz végeredménnyel.

Térburkolás

Mind magán, közületi és ipari felhasználásra alkalmas térburkolási munkák kapcsán állunk a Megrendelőink rendelkezésére. Akár családi házak kertjéhez kapcsolódóan, akár nagyobb több ezer m2-es telephely kialakításáig.

HOMLOKZAT HŐSZIGETELÉS

A mai energiaárak mellett épületeink egyik legfontosabb korszerűsítési eleme az energetikai felújítás, mind családi házak, társasházak, ipari épületek felújításával kapcsolatban várjuk megkeresésüket.

Munkavédelmi szolgáltatás

Az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkafeltételek megteremtése, a szabályok betartása és betartatása minden munkáltatónak érdeke és törvényi kötelezettsége. Vállaljuk vállalkozások munkavédelmi feladatainak elvégzését (munkavédelmi tanácsadás, oktatás, szabályzat, kockázatértékelés készítése, egyéni védőeszköz meghatározása – juttatási rend elkészítése)

Rent-Dent Bau Kft. Nyíregyháza

Megbízható építési kivitelezőt keres?

Cégünk munkáját felelős műszaki vezetői jogosultsággal és közel húsz év építőipari gyakorlattal rendelkező szakképzett, tapasztalt ügyvezetőnk irányítja napi szinten. Folyamatosan lépést tartunk a fejlődéssel, az új technológiák megismerését rendszeresen figyeljük és biztosítjuk.

Ön szerint is számít a munkálatok rendszres felügyelete?

Álláspontunk szerint igen, számít! A kivitelezés teljes folyamatát nyomon követjük, miközben megrendelőinkkel folyamatos kapcsolattartásra törekszünk. Kollégáink kiemelkedő szakmai tudással rendelkeznek, mivel ez elengedhetetlen a számunkra oly fontos precíz kivitelezéshez és az elégedett ügyfelekhez.

Sok negatív tapasztalatot hallott, vagy esetleg már önnel is megtörtént?

Bízunk benne, hogy ön még nincs azon építtetők között, akik sajnos sokat fizettek az elvégzendő munkálatokért, de a minőség nagyon messze állt az elvárásoktól. Cégünk több referencia munkákat tud bemutatni, ahol elégedett, boldog tulajdonosok élvezik ingatlanuk örömét.

TECHNIKAI HÁTTÉR

Cégünk megfelelő technikai és szervezeti háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy az elvállalt munkálatokat a legjobb minőségben és határidőn belül teljesítsük.

Nekünk számít, hogy a munkálatok elvégzését követően ön tökéletesen elégedett legyen!

★★★★★

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

8 + 11 =

A kapcsolafelvétli űrlap kitöltésével és elküldésével tudomásul veszem az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Adatkezelési tájékoztató megtekintése itt.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogad
Nem
Beállítás módosítása